Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Dit Cafe Bestaat Maar Liefst 135 Jaar En Dat Wordt Groots Gevierd Consumpties Kosten 135 Euro

Dit Café Bestaat Maar Liefst 135 Jaar En Dat Wordt Groots Gevierd: 'Consumpties Kosten 1,35 Euro'

Een Amsterdams café viert zijn 135-jarig bestaan met een wel heel bijzondere actie: alle consumpties kosten slechts 1,35 euro.

Het gaat om café Hoppe aan het Spui, dat op 3 maart 1887 voor het eerst de deuren opende. Het is daarmee een van de oudste cafés van Amsterdam.

Ter gelegenheid van het jubileum kunnen gasten de hele maand maart genieten van goedkope drankjes. Een biertje kost normaal gesproken 2,50 euro, maar tijdens de actieperiode betaal je er dus slechts 1,35 euro voor. Ook andere dranken, zoals frisdrank, wijn en koffie, zijn voordelig geprijsd.

Eigenaar Roeland Vos hoopt met de actie nieuwe klanten te trekken en oude klanten terug te laten komen. "We willen iedereen de kans geven om te genieten van ons café en onze gezellige sfeer", zegt hij. "En wat is er nou leuker dan dat te doen met een lekker drankje voor een zacht prijsje?"

Café Hoppe is een begrip in Amsterdam.

Het café is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en heeft een rijke historie. In de loop der jaren hebben tal van beroemdheden het café bezocht, waaronder schrijvers, artiesten en politici.

Ook vandaag de dag is Café Hoppe een populaire plek voor toeristen en Amsterdammers. Het café staat bekend om zijn gezellige sfeer, vriendelijke bediening en lekkere eten en drinken.

Het 135-jarig bestaan van Café Hoppe wordt groots gevierd.

Naast de actie met de goedkope consumpties, vinden er de hele maand maart verschillende feestelijke activiteiten plaats in het café. Zo is er live muziek, worden er speciale gerechten geserveerd en is er een fototentoonstelling over de geschiedenis van het café.

Op 3 maart, de dag van het jubileum, is er een groot feest met optredens van verschillende artiesten. Iedereen is welkom om te komen proosten op 135 jaar Café Hoppe!


Komentar